NOEN VIKTIGE ORD FRA EN TREÅRING! 💕

Kjære mamma og pappa 💕

Skal du forstå deg på mine følelser, må du prøve å se verden gjennom mine øyne. Jeg er tre år, og nå skal jeg fortelle deg hvorfor jeg "klikket" under middagen og kastet tallerkenen i gulvet og løp på rommet mitt 😔

Det har vært en lang dag i barnehagen, jeg er sliten og trøtt 😒 Ekstra sliten i dag. (Og du vet selv hvor fort irritert og sint du kan bli av å være skikkelig sliten? Ja, for du har også vært sint på meg fordi du var sliten.... ) 

Barnehagen for meg i dag har ikke vært så bra som den pleier, jeg fikk ikke være med å huske med Ola og Per. Da ble jeg skikkelig lei meg og skuffet, noe som gjorde meg sint. Da ble en av de ansatte streng på meg, og jeg følte meg dobbelt så avvist, ble skuffet og enda sintere. 

Når vi kommer hjem fra barnehagen og jeg ser det er fisk istedenfor pølse til middag, blir jeg nok en gang skuffet. Jeg hadde sett for meg pølser i dag! 😩 Du sa det til meg i bilen at vi skulle ha fisk i dag, men jeg gav ikke opp håpet om pølser allikevel. Jeg er bare tre år og vi treåringer må se det fysisk selv før vi tar det helt innover oss! 

Oppi det hele har jeg savnet deg i dag. Alle mine vanskelige følelser som har hopet seg opp i løpet av dagen kom ut når fisken havnet på tallerkenen, det var dråpen som fikk alt til å renne over for meg! Derfor kastet jeg tallerken i gulvet og løp på rommet der lekene også fikk gjennomgå. Mange små skuffelser i løpet av en dag.

Jeg er født med alle følelsene mine, men ikke evnen til å regulere dem. Hjernen som styrer dette er forresten ikke ferdig utviklet før jeg er 10år, så gi meg tid 💕 Evnen til å regulere meg selv er derfor under utvikling, noe som gjør det umulig for meg å hente meg raskt inn igjen eller "ta til fornuft" hvis følelsene først løper løpsk. Så det beste du kan gjøre er å bevare roen, være tilstede og vente til jeg har roet meg ❤️ 

Tusen takk for at du prøver å forstå meg mamma og pappa! 💕

Forstå Ditt Viljesterke Barn

Har du et barn som ikke er så gira på å samarbeide, tester konstant grenser og "klikker" når det ikke får viljen sin. 

Da er kurset Forstå Ditt Viljesterke Barn for deg!

Spesialtilbud nå, 60% avslag!

Førpris 1299,- 

Din pris nå 497,-

JA! Dette vil jeg se nærmere på!