Ikke ta det ille opp om det er slik at jeg tar ut mye sinne mot nettopp deg!

Kjære mamma og pappa ❤️

Jeg vet at du virkelig får gjennomgå da du henter meg i barnehagen. At verden liksom faller helt sammen da jeg ser deg, og det blir sutring "vil ikke", dumme mamma, raserianfall og eksplosjon for hver minste lille ting. Men jeg klarer ikke å kontrollere meg, jeg oppfører meg ikke slik for å være slem mot deg 🥰

Det har seg nemlig slik, at dagene mine i barnehagen går i et skyhøyt tempo, og jeg rekker ikke å kjenne på følelsen av å være sliten. Da jeg ser deg, som er det tryggeste jeg har, så kommer liksom alt ut 😔

Da trenger jeg at du hjelper meg på en best mulig måte, selv om jeg sutrer og er sint resten av dagen. Jeg vet at det er kjempe slitsomt for deg å være tålmodig med meg da alt du gjør blir feil, men det verste du kan gjøre er å bli sint.

Da føler jeg meg avvist og at du ikke forstår hvorfor jeg er sint, og du vet jo at jeg er sint fordi jeg er så altfor sliten 😏
Det nytter heller ikke å prøve å snakke meg til fornuft, for jeg klarer ikke å ta til meg noe akkurat nå. Så la det ligge vær så snill.

Det vil bli bedre mamma og pappa, jeg lover ❤️ Da jeg blir større og tåler bedre å være sliten. Akkurat nå trenger jeg bare at du er rolig og trygg mens det stormer som verst. Det vil hjelpe på lang sikt, selv om det ikke føles slik nå!

Takk for at du forstår meg mamma og pappa ❤️

Close

50% Ferdig

Legg igjen epost, så får du Raserianfall Guiden med en gang! 😍

Ved å legge inn navn og e-post samtykker du i å motta e-post fra Nina Og Espen med inspirasjon og tips om hvordan du kan jobbe og skape samarbeid med barnet, også der ting har vært fastlåst, vanskelig, og kanskje også “eksplosivt”.  Du kan melde deg av når du vil ved å trykke unsubscribe.