497,00 NOK

Kjøpsvilkår for Foreldremestring.no (FM) 

Foreldremestring.no (heretter benevnt "FM") gjør det enkelt, sikkert og fritt for ubehagelige overraskelser ved kjøp. Vi tilbyr 14 dagers åpent kjøp og således "fornøyd garanti". Under ser du våre fullstendige kjøpsvilkår. 

Angrefrist og garanti
Vi tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra kjøpsdato. 

Betaling 

Betaling skjer via Bank-/Kredittkort. Vi tilbyr faktura fra vår betalingsleverandør Stripe. Vi aksepterer Visa og MasterCard gjennom vår verdensledende samarbeidspartnere Stripe og Kajabi. Alle transaksjoner sendes kryptert via SSL (Secure Sockets Layer) og er 100% sikre. Kortkjøp er avgiftsfritt. 

Salg til mindreårige
Hvis du er under 18 år, må du ha tillatelse fra verge for å bestille fra oss. 

Opphavsrett
Opphavsrett © Foreldremestring.no. Alle rettigheter er beskyttet. Det er strengt forbudt å kopiere, distribuere, publisere eller endre ethvert materiale som finnes på våre nettsider og portaler. 

Betingelser for bruk av portalens innhold
Du kjøper tilgang til portalens innhold i din kursperiode - som p.t. er 1 år fra kjøpsdato. FM produktene er beskyttet av opphavsrett. 

NB: Produktet er kun gitt for personlig bruk, og kun for en bruker. Ingen deler av programmet kan deles med noen, inkludert login til kurssidene, med mindre det spesifikt er gitt tillatelse av FM (for eks: å dele tilgang med ektefelle/partner som er lovlig). 

Du kan ikke bruke produktet eller materialene tilgjengelig i produktet på en måte som utgjør en krenkelse av våre rettigheter, eller på en måte som ikke har blitt autorisert av FM. 

Du kan ikke endre, kopiere, reprodusere, publisere, laste opp, legge ut, overføre, oversette, selge, skape avledede verk, utnytte eller distribuere på noen måte eller medium (herunder e-post eller andre elektroniske midler) noen materialer fra produktet. Duplisering, deling, eller opplasting av produktfiler til deling på nettsteder blir ansett som å stjele, og vil bli anmeldt i den grad loven tillater det. 

Du kan imidlertid laste ned og/eller skrive ut ett eksemplar av sider på nettstedet for personlig, ikke-kommersiell bruk, forutsatt at alle opphavsrettigheter og andre eiendomsrettigheter beholdes. 

FM er et individuelt program. Ved registrering vil du motta et brukernavn, passord, og en medlemsprofil for bruk under kurset og i  kursportalen. 

Hvis du ønsker å ta programmet sammen med din "medforeldre" (samboer, ektefelle) er det tillatt å dele kurstilgangen, men for øvrige venner eller samarbeidspartnere, må hver enkelt kjøpe kurset individuelt. 

Konfidensialitet
Vi respekterer ditt privatliv, og må insistere på at du respekterer privatlivet til andre som deltar på kurset. Dermed er dette en gjensidig avtale om taushetsplikt. Vi respekterer din konfidensielle og fortrolige informasjon og ideer, planer og forretningshemmeligheter. Ved å kjøpe dette kurset samtykker du i å respektere de samme rettighetene til FM-medlemmene og FM-Teamet. 

Du står fritt til å diskutere dine personlige resultater fra våre kurs og oppgaver. Derimot må all erfaring og uttalelser, muntlig eller skriftlig, fra alle andre deltakere eller FM teamet holdes strengt konfidensielt. 

Sikkerhet og Personvern
Vi benytter SSL (Secure Socket Layer), hvilket betyr at alle bestillinger er kryptert, dvs. helt sikre. 

Vi tar Personvern alvorlig,  her kan du lese mer om hvordan vi behandler dine data.  

Ansvarsbegrensing
Vi fraskriver oss alle økonomiske krav knyttet til noen av våre nettsider, videoer, nyhetsbrev, kursportal eller annet innhold. Vi har vi gjort alt vi kan for å sikre at innholdet har høy kvalitet. Ved å kjøpe dette kurset aksepterer og godtar du, at du er fullt ut ansvarlig for din fremgang og resultater fra deltakelse. Vi tilbyr ingen garantier om eller resultater. Du alene er ansvarlig for dine handlinger, og dine resultater er avhengig av at du følger programmet og implementerer læringene fra kurset. 

Avlysing og utsettelse
FM forbeholder seg retten til å avlyse eller utsette programmet som følge av årsaker som er utenfor FMs kontroll. Ved avlysning fra vår side vil kursdeltakeren få refundert kursavgiften. Ved utsettelse vil kursdeltakeren bli tilbudt deltakelse på et senere tidspunkt. 

Begrensning og ansvar
Ved å kjøpe dette produktet samtykker du i at du bruker selskapets tjenester på eget ansvar, og at programmet er en opplysningstjeneste. Du fraskriver selskapet og dets ansatte fra ansvar for alle eventuelle skader som kan oppstå, eller ved eventuelle krav som oppstår fra noen avtaler mellom partene. Du aksepterer alle eventuelle risikoer, forutsigbare eller uforutsigbare. 

Ikke offentlig sverting
I tilfelle at det oppstår en tvist mellom deg og selskapet, samtykker du i at den eneste arena for å løse en slik tvist skal være internt i selskapet. Du samtykker i at du ikke vil delta i noen atferd eller kommunikasjon med en tredje part, offentlig eller privat, som vil føre til offentlig sverting av selskapet. 

Avtalen
Medlemskapet gjelder for en deltaker og det forutsettes at login info ikke deles med andre. Denne avtalen kan ikke overdras av noen av partene. 

Oppsigelse
Ved å kjøpe dette produktet, samtykker du i at FM kan, etter eget skjønn, avslutte denne avtalen, og begrense, suspendere eller si opp kundens medvirkning i programmet uten refusjon av kursavgiften, hvis kunden blir forstyrrende for selskapet eller andre av FMs kunder og medlemmer. Dette gjelder også ved brudd på vilkårene. 

Tvisteløsning
Hvis tvisten ikke løses først ved forhandlinger mellom partene, vil en uenighet eller tvist i forbindelse med denne avtalen kunne sendes til forliksrådet eller retten. 

Varsel
Eventuelle varsler om uenighet som gis fra en av partene til den andre, kan skje ved personlig overlevering eller per post, registrert eller sertifisert med kvittering. Varselet skal sendes til partene på adressene som vises nedenfor. 

Force majeur
Er FM forhindret fra å levere eller foreta pliktig omlevering – eller blir en slik leveringsplikt urimelig tyngende som følge av arbeidskonflikt eller enhver annen omstendighet når partene ikke kan råde over den, så som brann, krig, mobilisering eller uforutsette militære innkallelser av tilsvarende omfang, rekvisisjon, beslag, valuta restriksjoner, opprør og oppløp, knapphet på transportmidler, alminnelig vareknapphet, innskrenkning i tilførselen av drivkraft, samt mangler ved eller forsinkelser av -leveranser fra underleverandører eller produsenter som følge av slike omstendigheter som omhandles i dette punkt, er FM fritatt for alt annet ansvar enn i reklamasjonstilfeller og kreditere den mangelfulle vares kjøpesum. 

Adresser og kontaktpersoner for selskapet er som følger: Foreldremestring AS ved Nina Renate Forbord 

E-post: [email protected] 
Adresse: Midtvegen 2, 2312 Ottestad 

Denne avtalen skal reguleres av og tolkes i samsvar med gjeldende Norske Lover. 

En konto finnes allerede med denne e-postadressen. Er dette deg?

Logg inn

Små barn med store følelser

Lær hvordan du får ditt viljesterke barn til å samarbeide enklere, respektere grenser og håndtere vanskelige følelser på en god måte.

Dette får du:

  • Våre beste og mest effektive løsninger samlet på ett sted.
  • Tilgang til alt kursmateriale i et helt år, så du kan ta det i ditt eget tempo og når det passer for deg (vi skjønner at småbarnslivet er hektisk!)
  • 5 moduler med videoer, lydfiler og nedlastbare ressurser
  • Egen app, så du kan høre på innholdet mens du går tur, kjører bil eller rydder huset.
  • Steg for steg guider, så du aldri trenger å lure på hva du skal gjøre!

Alt ligger klart til deg når du melder deg på!  

Se hva tidligere kursdeltakere sier:

Er nå tryggere på grensesetting. Endelig kan jeg si "nei" til min viljesterke datter på 4 år uten at verden raser sammen

Stine

Sønnen min Ludvik 5 år forteller hvorfor han er sint istedenfor å slå. Jeg er så stolt!

Camilla

Nå går påkledningen som en drøm, vi slipper diskusjoner og maktkamper før vi reiser til barnehagen

Frøya

Enkle konkrete løsninger som er gjennomførbare i en hektisk hverdag med små barn. Hører på mens jeg er på farten. Det beste er at disse løsningene fungerer!

Majken

Seksåringen legger fra seg Ipaden uten diskusjoner eller "skal bare". Klarer nå å sette tydelige grenser som han følger

Stine

Å sette ord på barnas følelser har gjort den store forskjellen her! Nå følger barna enklere beskjeder og roer seg raskere ned når dem er sinte

Arve

Bedre rutiner som ungene elsker, slik at det å avslutte en morsom lek for å gå på badet å pusse tenner går overraskende lett

Maren

Storesøster på 5 år kommer nå ferdig påkledd til frokosten hver morgen. Det hadde jeg aldri trodd var mulig

Maria

Mer tålmodig som mamma. Klarer å holde meg rolig, selv når vi har det travelt og ungene får raserianfall. Beste følelsen

Iselinn

Barna krangler mindre, leker godt sammen og løser oftere konflikter på egenhånd. Jeg er mer tålmodig og klarer enklere å bevare roen når barna blir sinte

Thomas

Løsningene i dette kurset fungerer både i jobben min som barnehagelærer, og på hjemmebane som mamma

Helene

Med tre barn mellom 2 til 5 år har vi ikke mye tid til overs. Så det passer perfekt at vi kan ta kurset akkurat når det passer oss

Sophie og Erland

Fått en roligere gutt som enklere samarbeider og er mer fornøyd. Skikkelig godfølelse

Heidi

Alt jeg trenger samlet på et sted. Perfekt at jeg kan høre på alt når og hvor jeg vil, siden livet er hektisk med små barn

Hanne

Klarer å holde meg rolig når min viljesterke datter blir sint for å ikke få viljen sin. Ser også at hun enklere klarer å roe seg ned når hun blir sint

Stine

Gode rutiner og 5-3-1 metoden gjør at barna på 2 og 4år kler på seg selv, og blir med i barnehagen uten maktkamper. Fantastisk følelse!

Camilla

Påkledning går enklere, middags situasjoner er ikke lengre kaotisk og jeg har fått mer overskudd

Isa

Det er mye enklere å få datteren min til å kle på seg, rydde leker og bli med i barnehagen

Nina

5-3-1 metoden gjør at Solan (2år) løper til badet for å pusse tenner og overgangen fra lek til legging går som en drøm

Tina og Robin

Som foreldre er vi roligere og har fått mer tålmodighet, selv når det "stormer". Ble raskt færre raserianfall. Tidligere ble vi irriterte når datteren vår fikk raserianfall. Nå klarer vi å møte hennes følelser, og hun roer seg raskere

Stine og Atle