1.297,00 NOK

Kjøpsvilkår for Foreldremestring.no (FM) 

Foreldremestring.no (heretter benevnt "FM") gjør det enkelt, sikkert og fritt for ubehagelige overraskelser ved kjøp. Vi tilbyr 14 dagers åpent kjøp og således "fornøyd garanti". Under ser du våre fullstendige kjøpsvilkår. 

Angrefrist og garanti
Vi tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra kjøpsdato. 

Betaling 

Betaling skjer via Bank-/Kredittkort. Vi tilbyr faktura fra vår betalingsleverandør Stripe. Vi aksepterer Visa og MasterCard gjennom vår verdensledende samarbeidspartnere Stripe og Kajabi. Alle transaksjoner sendes kryptert via SSL (Secure Sockets Layer) og er 100% sikre. Kortkjøp er avgiftsfritt. 

Salg til mindreårige
Hvis du er under 18 år, må du ha tillatelse fra verge for å bestille fra oss. 

Opphavsrett
Opphavsrett © Foreldremestring.no. Alle rettigheter er beskyttet. Det er strengt forbudt å kopiere, distribuere, publisere eller endre ethvert materiale som finnes på våre nettsider og portaler. 

Betingelser for bruk av portalens innhold
Du kjøper tilgang til portalens innhold i din kursperiode - som p.t. er 1 år fra kjøpsdato. FM produktene er beskyttet av opphavsrett. 

NB: Produktet er kun gitt for personlig bruk, og kun for en bruker. Ingen deler av programmet kan deles med noen, inkludert login til kurssidene, med mindre det spesifikt er gitt tillatelse av FM (for eks: å dele tilgang med ektefelle/partner som er lovlig). 

Du kan ikke bruke produktet eller materialene tilgjengelig i produktet på en måte som utgjør en krenkelse av våre rettigheter, eller på en måte som ikke har blitt autorisert av FM. 

Du kan ikke endre, kopiere, reprodusere, publisere, laste opp, legge ut, overføre, oversette, selge, skape avledede verk, utnytte eller distribuere på noen måte eller medium (herunder e-post eller andre elektroniske midler) noen materialer fra produktet. Duplisering, deling, eller opplasting av produktfiler til deling på nettsteder blir ansett som å stjele, og vil bli anmeldt i den grad loven tillater det. 

Du kan imidlertid laste ned og/eller skrive ut ett eksemplar av sider på nettstedet for personlig, ikke-kommersiell bruk, forutsatt at alle opphavsrettigheter og andre eiendomsrettigheter beholdes. 

FM er et individuelt program. Ved registrering vil du motta et brukernavn, passord, og en medlemsprofil for bruk under kurset og i  kursportalen. 

Hvis du ønsker å ta programmet sammen med din "medforeldre" (samboer, ektefelle) er det tillatt å dele kurstilgangen, men for øvrige venner eller samarbeidspartnere, må hver enkelt kjøpe kurset individuelt. 

Konfidensialitet
Vi respekterer ditt privatliv, og må insistere på at du respekterer privatlivet til andre som deltar på kurset. Dermed er dette en gjensidig avtale om taushetsplikt. Vi respekterer din konfidensielle og fortrolige informasjon og ideer, planer og forretningshemmeligheter. Ved å kjøpe dette kurset samtykker du i å respektere de samme rettighetene til FM-medlemmene og FM-Teamet. 

Du står fritt til å diskutere dine personlige resultater fra våre kurs og oppgaver. Derimot må all erfaring og uttalelser, muntlig eller skriftlig, fra alle andre deltakere eller FM teamet holdes strengt konfidensielt. 

Sikkerhet og Personvern
Vi benytter SSL (Secure Socket Layer), hvilket betyr at alle bestillinger er kryptert, dvs. helt sikre. 

Vi tar Personvern alvorlig,  her kan du lese mer om hvordan vi behandler dine data.  

Ansvarsbegrensing
Vi fraskriver oss alle økonomiske krav knyttet til noen av våre nettsider, videoer, nyhetsbrev, kursportal eller annet innhold. Vi har vi gjort alt vi kan for å sikre at innholdet har høy kvalitet. Ved å kjøpe dette kurset aksepterer og godtar du, at du er fullt ut ansvarlig for din fremgang og resultater fra deltakelse. Vi tilbyr ingen garantier om eller resultater. Du alene er ansvarlig for dine handlinger, og dine resultater er avhengig av at du følger programmet og implementerer læringene fra kurset. 

Avlysing og utsettelse
FM forbeholder seg retten til å avlyse eller utsette programmet som følge av årsaker som er utenfor FMs kontroll. Ved avlysning fra vår side vil kursdeltakeren få refundert kursavgiften. Ved utsettelse vil kursdeltakeren bli tilbudt deltakelse på et senere tidspunkt. 

Begrensning og ansvar
Ved å kjøpe dette produktet samtykker du i at du bruker selskapets tjenester på eget ansvar, og at programmet er en opplysningstjeneste. Du fraskriver selskapet og dets ansatte fra ansvar for alle eventuelle skader som kan oppstå, eller ved eventuelle krav som oppstår fra noen avtaler mellom partene. Du aksepterer alle eventuelle risikoer, forutsigbare eller uforutsigbare. 

Ikke offentlig sverting
I tilfelle at det oppstår en tvist mellom deg og selskapet, samtykker du i at den eneste arena for å løse en slik tvist skal være internt i selskapet. Du samtykker i at du ikke vil delta i noen atferd eller kommunikasjon med en tredje part, offentlig eller privat, som vil føre til offentlig sverting av selskapet. 

Avtalen
Medlemskapet gjelder for en deltaker og det forutsettes at login info ikke deles med andre. Denne avtalen kan ikke overdras av noen av partene. 

Oppsigelse
Ved å kjøpe dette produktet, samtykker du i at FM kan, etter eget skjønn, avslutte denne avtalen, og begrense, suspendere eller si opp kundens medvirkning i programmet uten refusjon av kursavgiften, hvis kunden blir forstyrrende for selskapet eller andre av FMs kunder og medlemmer. Dette gjelder også ved brudd på vilkårene. 

Tvisteløsning
Hvis tvisten ikke løses først ved forhandlinger mellom partene, vil en uenighet eller tvist i forbindelse med denne avtalen kunne sendes til forliksrådet eller retten. 

Varsel
Eventuelle varsler om uenighet som gis fra en av partene til den andre, kan skje ved personlig overlevering eller per post, registrert eller sertifisert med kvittering. Varselet skal sendes til partene på adressene som vises nedenfor. 

Force majeur
Er FM forhindret fra å levere eller foreta pliktig omlevering – eller blir en slik leveringsplikt urimelig tyngende som følge av arbeidskonflikt eller enhver annen omstendighet når partene ikke kan råde over den, så som brann, krig, mobilisering eller uforutsette militære innkallelser av tilsvarende omfang, rekvisisjon, beslag, valuta restriksjoner, opprør og oppløp, knapphet på transportmidler, alminnelig vareknapphet, innskrenkning i tilførselen av drivkraft, samt mangler ved eller forsinkelser av -leveranser fra underleverandører eller produsenter som følge av slike omstendigheter som omhandles i dette punkt, er FM fritatt for alt annet ansvar enn i reklamasjonstilfeller og kreditere den mangelfulle vares kjøpesum. 

Adresser og kontaktpersoner for selskapet er som følger: Foreldremestring AS ved Nina Renate Forbord 

E-post: [email protected] 
Adresse: Midtvegen 2, 2312 Ottestad 

Denne avtalen skal reguleres av og tolkes i samsvar med gjeldende Norske Lover. 

En konto finnes allerede med denne e-postadressen. Er dette deg?

Logg inn
 

Sov godt hele natten 🌛

Komplett steg-for-steg-kurs med effektive strategier som hjelper barnet ditt å roe seg i egen seng, finne søvnen selv og sove godt gjennom natten. 

Så hele familien får mer overskudd, og mer energi til kos på dagtid!

Dette får du:

  • Effektive steg-for-steg-guider for alle tenkelige søvnutfordringer - lett å finne fram til rådene du trenger akkurat NÅ.
  • Tilgang til kurset i et helt år, så du kan ta alt i ditt tempo og akkurat når det passer deg!
  • Korte, konkrete steg-for-steg guider - slik at du finner løsningen på akkurat den utfordringen du står i nå!
  • Egen app, så du kan lytte mens du kjører bil, går tur eller rydder huset.
  • 14 dagers fornøyd garanti. 
  • Bonus 1: 3 steg som gjør tannpussen til en lek
  • Bonus 2: 3 steg til smokkeslutt 
  • Bonus 3: Bleiefri på 1, 2, 3 
  • Bonus  4: En live sending med Foreldremestring.